Logo

Kullanım Koşulları

Lütfen dikkatlice okuyunuz. Barangroup.co web sitesini ziyaret ettiğinizde aşağıdaki kullanım koşullarını kabul etmiş sayılırsınız.

1. Site Kullanımı

Barangroup.co web sitesini kullanırken, yerel yasalara, düzenlemelere ve bu kullanım koşullarına uymayı kabul edersiniz. Bu siteye zarar verecek ya da kullanımını engelleyecek herhangi bir faaliyeti engelleme hakkımız saklıdır.

2. İçerik

Bu web sitesinde bulunan tüm içerik (metin, grafikler, logolar, vb.), Baran Group'a aittir ve telif haklarıyla korunmaktadır. İzin alınmadan kopyalanması, çoğaltılması veya dağıtılması yasaktır.

3. Bilgi ve Güncelleme

Bu web sitesindeki bilgiler genel amaçlıdır. Baran Group, bu bilgilerin doğruluğunu garanti etmez ve önceden bildirim olmaksızın değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

4. Harici Bağlantılar

Barangroup.co web sitesi, başka web sitelerine bağlantılar içerebilir. Bu bağlantılar sadece kullanıcı kolaylığı için sağlanmış olup, bu sitelerin içeriği veya politikalarından sorumlu değiliz.

5. Gizlilik ve Güvenlik

Kullanım koşulları ile ilgili detaylı bilgi için lütfen Gizlilik ve Güvenlik Politikamızı inceleyiniz.

6. Sorumluluk Sınırlamaları

Baran Group, web sitesinin kullanımından kaynaklanan herhangi bir sorumluluğu kabul etmez. Kullanıcılar, sitedeki bilgilere ve içeriğe kendi sorumlulukları altında erişir ve kullanır.

7. Değişiklikler ve Güncellemeler

Bu kullanım koşulları zaman zaman güncellenebilir. Güncellemeleri takip etmek ve yeni koşullara uymak kullanıcının sorumluluğundadır.

8. İletişim

Kullanım koşulları ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen martur@marturtransport.com adresinden bizimle iletişime geçin.